Užtepėlė su pomidorais ir alyvuogėmis

Užtepėlė su pomidorais ir alyvuogėmis
© DELFI
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustome svogūną, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir apkepiname svogūnus iki auksines spalvos.

Kepant svogūnus susmulkiname rozmariną, aitriąją papriką ir sumaišome su svogūnais.

Į keptuvę supilame pomidorus, suberiame sutraiškytas alyvuoges ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies. Česnaką plonai supjaustome, sudedame į puodą su alyvuogėmis.

Rozmarino lapelius nuskabome nuo kotelių ir pakepiname juos keptuvėje iki traškumo. Baigus troškintis masei, sudedame kaparėlius ir viską išmaišome. Patiekiame indelyje aukštomis sienelėmis, ir pabarstome kepintu rozmarinu. Valgoma su duona.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Užtepėlei reikės:
1 vnt. Svogūnai
1 šakelė Rozmarinai
1/2 vnt. Aitrioji paprika
1 indelis Konservuoti pomidorai
1/2 stiklinė Alyvuogės
2 skiltelė Česnakai
30 g Kaparėliai
Papuošimui reikės:
2 šakelė Rozmarinai
Sudėtingumas :