Užkepta lašiša

Užkepta lašiša
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
110min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nedideliame kiekyje vandens išvirkite lašišą ir supjaustykite ją kubeliais. Vėliau tame pačiame vandenyje išvirkite morkas ir svogūnus.

Išvirus daržovėms, nupilkite vandenį ir sutrinkite jas trintuvu kartu su grietine ir kiaušiniais.

Vėliau sudėkite lašišos gabalėlius ir viską supilkite į kepimo indą.

Pabarstykite duonos trupiniais ir uždėkite nedidelius sviesto gabalėlius. Kepkite orkaitėje 200˚C temperatūroje apie 40–45 min.

Papuoškite krapais ir rausvaisiais pipirais, patiekite patiekalą šiltą arba šiek tiek atvėsusį.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
800 g Morkos
3 vnt. Svogūnai
100 ml Grietinė
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 šaukštelis Santa Maria malti juodieji pipirai
2 šaukštelis Rausvieji pipirai
pagal skonį Sviestas
pagal skonį Santa Maria akmens druska malūnėlyje
pagal skonį Duonos trupiniai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :