Uramakis su tunu ir aštriu padažu (Karai maguro)

 (1)
Receptas iš leidyklos „Smaguris“ išleistos Ramintos Nagelytės knygos „Sushi nuo A iki Z“.
© smaguris.lt nuotr.
Recepto kilmė:
Japonijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite sušių ryžius.

Išklokite ryžiais nori lapą taip, kad viršuje liktų 1 cm pločio neuždengtas lapo kraštas, o apačioje ryžiai 1 cm būtų išlindę už nori lapo.

Ryžiais išklotą nori lapą pabarstykite juodaisiais ir baltaisiais sezamais. Paėmę už kraštų apverskite nori lapą su išklotais ryžiais į kitą pusę.

Paruoškite karai padažą: majonezą sumaišykite su aitriosios paprikos pasta.

Ryžiais neišklotos nori lapo pusės viduryje horizontaliai užtepkite juostelę karai padažo.

Agurką išilgai padalykite į 8 dalis. Paimkite 1 lazdelę, išimkite sėklas ir dėkite ant karai padažo juostelės. Šalia agurko dėkite 2 lazdeles tuno filė.

Susukite sušio ritinėlį ir supjaustykite į 8 lygias dalis.

Smaguris
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

80 g Ryžiai apvalūs virti
20 g Ryžių actas
1/2 vnt. Suši nori žolė
50 g Tunas
1/2 vnt. Agurkai
žiupsnelis Juodasis sezamas
žiupsnelis Sezamas baltasis
Padažui:
1 šaukštas Majonezas
1/2 Aitriosios paprikos milteliai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :