UPMA - Pietų Indijoje populiarus pusryčių patiekalas

Vaidos Ragėnaitės receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode ištirpinti du šaukštus sviesto, pakepinti tarkuotą imbiero šaknį, kubeliais pjaustytą papriką, anakardžių riešutus ir prieskonius.

Į apkepintus prieskonius sudėti kubeliais supjaustytas morkas, baklažaną. Maišant pakepinti, kol į daržoves susigers sviestas.

Pasūdyti, užpilti verdančiu vandeniu ir pavirti 10 min. Vėliau įdėti tarkuotą be žievelės pomidorą.

Antrame puode į ištirpintą sviestą supilti manų kruopas, pakepinti iki gelsvumo, atsargiai supilti virtas daržoves. Išjungti viryklę ir palikti uždengtame puode 15 min.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :