Upėtakio piršteliai sojų marinate

Ant iešmo suverti upėtakio gabaliukai yra saldoki ir imbierų skonio.
Upėtakio piršteliai sojų marinate
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinatą.

Upėtakių filė supjaustykite 3 cm pločio gabaliukais ir pasmeikite ant kepsninės iešmų.

Apšlakstykite žuvį marinatu ir palaikykite jame 5 minutes.

Sumaišykite padažui skirtus produktus.

Kepkite kepsninėje iš abiejų pusių maždaug po 3 minutes.

Patiekite su žaliosiomis citrinomis, virtais ryžiais ir daržovėmis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Upėtakių filė
Marinatui
100 ml Sojos padažas
1 šaukštas Rudasis cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštas Imbieras
Porcijos: 4
Sudėtingumas :