Upėtakio filė su porais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite miltus ir Schwartz prieskonių mišinį žuviai. Mišinyje apvoliokite žuvį, kad gausiai priliptų prie abiejų žuvies pusių.

Išvirkite bulves.

Įkaitinkite griliaus keptuvę ir apkepkite porus, apšlakstykite aliejumi, už 5 minučių apverskite porus ir padarykite žuviai vietos keptuvėje.

Žuvį skrudinkite 5 min, apverskite ir kepkite dar 5 min.

Ištirpinkite sviestą ir juo apšlakstykite žuvį.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 šaukštelis Schwartz prieskonių mišinys žuviai
600 g Upėtakių filė
2 šaukštas Miltai
450 g Bulvės
450 g Porai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
25 g Sviestas
1 vnt. Citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :