Universalus padažas

Šis padažas tinka su šviežiomis ar apvirtomis daržovėmis, salotų lapais bei prie jūrų produktų, žuvies ar mėsos. Padažas iš tiesų universalus, nes puikiai dera prie bet kokių patiekalų. Sandariai uždarytą šaldytuve jį galima laikyti tris dienas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į smulkintuvą suberkite gabalėliais supjaustytą raudonąją papriką, svogūną bei petražoles. Supilkite majonezą, kečupą bei citrinų sultis ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Pagardinkite pipirais ir druska. Esant būtinybei įpilkite iki poros šaukštų virinto vandens, kad gautumėte norimą konsistenciją.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Majonezas (naminis)
2 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Citrinų sultys
1/2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1/2 vnt. Svogūnai (raudonieji)
žiupsnelis Petražolės
žiupsnelis Kajeno pipirai
pagal skonį Druska
Sudėtingumas :