Turkiška piemenų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Turkijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Ryžius užpilkite 3 stiklinėmis šalto vandens, kai užvirs, įberkite druskos, sumažinkite liepsną ir virkite 20 – 25 min.

Kiaušinį išplakite, paskui plakdami supilkite jogurtą, stiklinę vandens, suberkite miltus. Į mišinį įpilkite šiek tiek ryžių nuoviro, išmaišykite galiausiai sudėkite ryžius su puse nuoviro ir išmaišykite.

Masę iš dubens supilkite į puodą su ryžiais. Kai užvirs, iš karto nukaiskite. Įpilkite aliejaus, suberkite mėtas, įberkite druskos ir pipirų. Uždenkite puodą ir palikite pastovėti 5 min. Patiekite su žalumynais ir paplotėliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
450 g Jogurtas
2 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Miltai
2 šaukštas Mėtos (džiovintos)
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
1 stiklinė Ryžiai
Žalumynai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :