Tuno kotletai

Valgykite su žaliomis salotomis. Jei suformuosite mažus rutuliukus, turėsite puikią užkandą.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir sugrūskite. Įmaišykite nusunktą tuną, česnakus, kiaušinį, petražoles, druską ir pipirus. Išmaišykite, uždenkite ir valandą palaikykite šaldytuve.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš bulvių ir tuno masės suformuokite mažus kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Pašlakstykite citrinos sultimis ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

225 g Bulvės
185 g Tunas aliejuje
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Kiaušiniai
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį pipirai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
100 g Malti džiūvėsėliai
šaukštas Citrinų sultys
Porcijos: 2
Sudėtingumas :