Tūkstančio salų padažas

Klasikinis amerikietiškas padažas salotoms ir hamburgeriams. Pagrindinės sudedamosios dalys: majonezas, pomidorų padažas ir smulkiai supjaustyta paprika. Prieskoniai – malti raudonieji pipirai ir čili padažas (pavyzdžiui, tabasko). Taip pat galima dėti svogūno, alyvų, kiaušinio, marinuotų daržovių.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Amerikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pavadinimas kilo nuo vietovės vardo, kur padažas buvo pirmąsyk patiektas viename viešbutyje. Tačiau išpopuliarėjo šis padažas patekęs į Čikagos viešbučio „Valdorf-Astorija“ meniu.

Gaminimas:

Atskirame inde sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą, suberti čili pipirų miltelius, sudėti smulkiai pjaustytas daržoves, alyvuoges. Patiekti su daržovėmis, mėsa.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Majonezas
2 šaukštas Pomidorų padažas
žiupsnelis Čili pipirai
1 vnt. Marinuoti agurkai
8 vnt. Žaliosios alyvuogės
Sudėtingumas :