Trupininis kriaušių pyragas su karamelizuotais riešutais

 (6)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Sviestą viršutiniam trupininiam sluoksniui atšaldykite.

Kriaušes nuplaukite, nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, suberkite karamelizuotus, smulkintus riešutus, nesmulkintus riešutus ir kriaušių kubelius. Išmaišykite, tada nukaiskite ir sudėkite šią masę į kepimo indą.

Pasigaminkite tešlą: sušalusį sviestą supjaustykite. Dubenyje sumaišykite sviesto kubelius, miltus, cukrų, smulkintus karamelizuotus riešutus. Maišykite rankomis, tešla turi būti trupininė.

Uždėkite tešlą ant kriaušių masės, paviršių apibarstykite smulkintais, karamelizuotais riešutais. Kepkite 30 min. Pyragą patiekite šiltą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Apatiniam sluoksniui:
6 vnt. Kriaušės
1 šaukštas Riešutai (karamelizuoti, smulkinti)
10 vnt. Migdolai (karamelizuoti)
10 g Sviestas
Viršutiniam sluoksniui:
100 g Sviestas
100 g Miltai
50 g Rudasis cukrus
50 g Riešutai (karamelizuoti, smulkinti)
Porcijos: 6
Sudėtingumas :