Troškintos vištų blauzdelės su kardamonu

 (1)
Troškintos vištų blauzdelės su kardamonu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas supjaustykite griežinėliais.

Stipriai pasūdytame (2 šaukšteliai druskos) vandenyje 15 minučių apvirkite blauzdeles su morkomis.

Nupilkite vandenį ir gerai nuvarvinkite.

Sudėkite blauzdeles ir morkas į sviestu išteptą kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu muskatu, suberkite kardamono grūdelius ir užpilkite grietinėle.

Uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su orkaitėje keptomis, apskrudusiomis bulvėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
2 vnt. Morkos
2 šaukštelis Druska
6 vnt. Kardamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
2 stiklinė Grietinėlė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :