Troškintos širdelės

Autorius: Ramunė M.
Verta išbandyti kitokį skonį.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Širdis nuplaunam, perpjaunam per pusę ir verdam apie valandą ant silpnos ugnies. Paliekam ataušti vandenyje, kuriame virė.

Svogūną supjaustom pusžiedžiais, česnaką kubeliais. Apkepinam, dedam griežinėliais supjaustytą širdutę ir pakepiname.

Sudedame pievagrybius (supjaustom, kaip mėgstam, pusžiedžias, kubeliais, juostelėm...), suberiam prieskonius, dedam padažo ir dar patroškinam apie 5 minutes.

Troškintos širdelės
© Shutterstock nuotr.
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaulienos širdys
2 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
4 vnt. Pievagrybiai
Mangomajo padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Rūkytų paprikų milteliai
Virimui:
4 skiltelė Česnakai
1/2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Salierų stiebai
pagal skonį Druska
pagal skonį Kvepiantys pipirai
pagal skonį Lauro lapai
Sudėtingumas :