Troškintos daržovių salotos su obuoliais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai supjaustytus kopūstus išvirkite nedideliame kiekyje vandens. Morkas išvirkite ir sutarkuokite šiaudeliais. Pomidorus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepkite su aliejumi.

Sutarkuokite obuolius, susmulkinkite salierą ir petražoles. Viską sumaišykite, įberkite druskos, pipirų, laurų lapelių ir troškinkite 5 min.

Karštas salotas sukrėskite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 kg Kopūstai
4 kg Pomidorai
4 kg Morkos
4 kg Svogūnai
1 vnt. Salierų šakniavaisiai
1 kg Antaniniai obuoliai
sauja Petražolės
50 g Druska
500 ml Aliejus
žiupsnelis Juodieji pipirai
4 vnt. Lauro lapai