Troškinti vištienos kotletukai

 (2)
Troškinti vištienos kotletukai
Troškinti vištienos kotletukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į vištienos faršą suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinius, įdėkite lydyto sūrelio ir sudėkite piene išmirkytą batoną (nusunkite nuo batonų perteklinį pieną).

Gerai išminkykite ir suformuokite nedidelius kotletus.

Sudėkite juos į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Užteks kepti, kai kotletai apskrus.

Kol kotletai kepa orkaitėje, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūną. Apkepkite svieste kol svogūnai gražiai paruduos. Supilkite sultinį ir maišant palaukite, kol užvirs.

Apskrudusius kotletukus sudėkite į keramikinį arba stiklinį kepimo indą, užpilkite padažu ir uždenkite dangčiu arba kepimo folija.

Troškinkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 30-35 minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

900 g Vištienos faršas
4 riekelė Batonas
150 ml Pienas
2 šaukštas Lydytas sūrelis
2 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Vištienos prieskoniai
2 vnt. Morkos (vidutinės)
1 vnt. Svogūnai
1 puodelis Vištienos sultinys
Porcijos: 6
Sudėtingumas :