Troškinta vištiena su kardamonu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą išdarinėkite ir supjaustykite gabalais, o morką - griežinėliais.

Vištieną kartu su morka dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirkite 15 min. Paskui dėkite į keptuvą, užpilkite grietinėle, suberkite prieskonius ir uždengus troškinkite 30 min. Baigiant troškinti, suberkite džiūvėsėlius ir susmulkintas petražoles.

Patiekite su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
1 vnt. Morkos
1 stiklinė Grietinėlė
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
4 vnt. Kardamono grūdeliai
2 žiupsnelis Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :