Troškinta vištiena PRANCŪZIŠKAI

 (3)
Troškinta vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų ketvirčius perpjaukite per pusę ir įtrinkite išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Apkepkite svieste, kol gražiai paskrus iš abiejų pusių.

Suberkite pjaustytas morkas, svogūnus, pievagrybius, įpilkite sultinio, raudono vyno ir uždenkite dangčiu.

Suberkite rozmarinus ir čiobrelius.

Troškinkite ant mažos ugnies apie 40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Vištų ketvirčiai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
12 vnt. Pievagrybiai
1 stiklinė Vištienos sultinys (stiprus)
0,5 stiklinė Raudonas sausas vynas
1 šaukštelis Rozmarinai
1 šaukštelis Čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :