Triušis šeimos pietums

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Triušieną išvirkite. Kai atauš, supjaustykite nemažais gabalais.

Bulves taip pat išvirkite ir supjaustykite.

Į aliejumi išteptą kepimo indą dėkite pjaustytų bulvių sluoksnį, tada triušieną ir ant viršaus vėl bulves.

Atskirame inde išplakite kiaušinius su grietine, įberkite smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir druskos. Šiuo mišiniu užpilkite mėsą su bulvėmis ir įdėkite kepti į karštą orkaitę.

Kepkite tol, kol kiaušinių ir grietinės masė sutirštės. Patiekite ant stalo tame inde, kuriame kepė.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Triušiena
600 g Bulvės
20 g Lydytas sviestas
4 vnt. Kiaušiniai
150 g Grietinė
žiupsnelis Svogūnų laiškai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :