Triušio kepenėlės su karamelizuota kriauše ir apelsinų padažu

Judrės Nemeikštienės receptas.
© Organizatorių archyvas
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šiek tiek apkepame šoninę ir ant tų pačių taukų kepame kepenėles. Svarbu nepamiršti įdėti druskos.

Padažui į keptuvę įpilame cukraus, balzaminio acto, įpilame vyno bei įdedam čiobrelių. Padaže apkepame kriaušes.

Viską patiekiame ant forminės duonelės su sviestuku.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Apelsinai
100 ml Baltojo vyno actas
50 ml Balzaminis actas
3 vnt. Kriaušės
100 g Cukrus
500 g Triušienos kepenėlės
10 riekelė Šaltai rūkyta šoninė
žiupsnelis Čiobreliai švieži
200 g Miltai
100 g Sviestas
žiupsnelis Druska
4 riekelė Duona skrudinimui
Papuošimui
3 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
sauja Spanguolės
sauja Rukolos salotos
Sudėtingumas :