Triušienos troškinys

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Triušį ištrinkite pipirais ir druska.

Dideliame puode įkaitintame aliejuje apkepinkite susmulkintas daržoves. Įdėkite į jas gabaliukais supjaustytą triušį, supilkite pomidorų tyrę, vyną ir kelis lauro lapelius. Troškinkite vieną valandą.

Prie šio patiekalo garnyrui labai tinka virtos pupelės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Triušis
500 g Pomidorų pasta
1 vnt. Morkos
1 vnt. Salierai
1 šaukštas Aliejus
500 ml Raudonas pusiau saldus vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
2 vnt. Lauro lapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :