Triušienos salotos su obuoliais

Baltoje triušio mėsoje praktiškai nėra riebalų. Ji labai naudinga vaikams ir maitinančioms mamoms. Tai vienas lengviausiai įsisavinamų produktų, mat žmogaus organizmas suvirškiną ją net 90 procentų. Palyginimui – jautieną tik 62 procentais.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Triušieną išvirkite. Jos skonį labai pagerins virimo metu į sultinį įmesta morka. Mėsą atvėsinkite, tada smulkiai supjaustykite.

Vaisius nuplaukite, išimkite kauliukus, buolius nulupkite.
Supjaustykite smulkiais kubeliais.

Viską sumaišykite, įberkite druskos ir pagardinkite grietine.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Triušiena
400 g Obuoliai
300 g Persikai
180 g Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :