Trinta žiedinių kopūstų sriuba su kumpio traškučiais

© smaguris.lt nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žiedinį kopūstą padalykite į mažesnius žiedynus, sudėkite į verdantį
sultinį, pagardinkite šafranu bei kariu ir virkite, kol žiedinis kopūstas suminkštės.

Sriubą sutrinkite iki vientisos masės ir pagardinkite druska bei pipirais.

Vytintą kumpį pakepinkite sausoje keptuvėje, orkaitėje arba kelioms
minutėms įdėkite į mikrobangų krosnelę.

Supilkite sriubą į lėkštes, sutrupinkite kumpį ir pagardinkite aštriais
pipirais aromatizuotu alyvuogių aliejumi.

Smaguris
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žiediniai kopūstai
žiupsnelis Šafranas
žiupsnelis Karis
1 l Vištienos sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Alyvuogių aliejus, aromatizuotas čili pipirais
2 gabaliukas Vytintas kumpis
Porcijos: 4
Sudėtingumas :