Trinta vištienos sriuba

Trinta vištienos sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė, pievagrybius ir poro stiebą susmulkinkite.

Puode išlydykite sviestą ir porą minučių ant mažos ugnies kepkite išspaustus česnakus.

Sudėkite vištieną, porą, pievagrybius ir nusunktus kukurūzus. Apkepkite, įpilkite 100 ml vandens ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Suberkite prieskonius ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Įpilkite dar 350 ml vandens ir užvirkite.

Virkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, užvirkite ir galite patiekti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Vištienos filė
1 puodelis Pievagrybiai
3 šaukštas Konservuoti kukurūzai
1 vnt. Porai
2 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Grietinėlė
1 šaukštas Sviestas
400 ml Vanduo
žiupsnelis Muskato riešutai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :