Trinta morkų sriuba

Morkų sriuba
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Puode ištirpinkite sviestą ir jame kelias minutes apkepinkite morkas. Supilkite sultinį.

Virkite tol, kol morkos suminkštės (15–20 minučių). Viską sutrinkite trintuvu. Įberkite sutrupinto pelėsinio sūrio.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

750 g Morkos
1 l Vištienos sultinys
1 šaukštas Sviestas
100 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
Porcijos: 4
Sudėtingumas :