Trinta moliūgų sriuba su citrina

 (2)
Galite iš anksto pasiruošti moliūgų tyrės ir užšaldyti porcijomis – panaudosite kitąkart gamindami sriubą.
Trinta moliūgų sriuba su citrina
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgus nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.

Svogūnus ir česnako skilteles nulupkite ir susmulkinkite.

Aliejuje ar svieste kelias minutes pakaitinkite moliūgus, svogūnus ir česnaką.

Supilkite vandenį (daržoves turi apsemti, daugiau nepilkite).

Įmeskite sultinio kubelį, supilkite citrinų sultis, sudėkite citrinos žievelę.

Virkite, kol moliūgai suminkštės, tada viską sutrinkite.

Jei reikia, įberkite druskos ir pipirų.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Moliūgai
400 g Svogūnai
4 skiltelė Česnakai
1 l Daržovių sultinys
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Citrinos žievelė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :