Trinta kruopų sriuba su spirgučiais

Kaimiškas sriubos receptas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Ryžius ir perlines kruopas išbrinkinkite atskiruose induose.

Perlines kruopas virkite atskirai, o ryžius – sultinyje, įdėję susmulkintą ir aliejuje pakeptą svogūną.

Išvirusias perlines kruopas, ryžius ir svogūną nukoškite, pertrinkite per tinklelį ir sudėkite į sultinį. Gerai išmaišykite.

Paspirginkite lašinukus ir be riebalų suberkite į sriubą.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 l Mėsos sultinys
100 g Ryžiai
100 g Perlinės kruopos
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį druska
5 vnt. Pipirai
1 vnt. Lauro lapai
100 g Rūkyti lašinukai
1 šaukštas Aliejus
Sudėtingumas :