Trinta grybų, svogūnų ir sūrio sriuba

Autorius: Viktorija J.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus ir svogūnus supjaustome stambiai ir pakepiname ant sviesto. Įpilame vandens, paverdame keletą minučių. Tada supilame grietinėlę ir taip pat truputį paverdame. Įdedame druskos, pipirų.

Viską pilame į plaktuvą ir gerai išplakame. Sriubą supilstome į lėkštes ir užbarstome sūrio. Prie sriubos labai tinka orkaitėje pakeptas batonas su grybais ir sūriu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Pievagrybiai
3 vnt. Svogūnai
200 ml Grietinėlė
200 ml Vanduo
sauja Džiugo sūris
gabaliukas Sviestas kepimui
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :