Trinta cukinijų sriuba

Į šią sriubą įdėkite bazilikų ir (ar) raudonėlių – suteikia malonų prieskonį. Labai tinka ir tepamasis sūris su žolelėmis.
Trinta cukinijų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
2.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite.

Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite.

Į puodą įpilkite aliejaus, pakaitinkite svogūną ir česnaką (tik per daug neapskrudinkite).

Suberkite karį, sudėkite cukinij as, kartkartėmis pamaišydami pakaitinkite dar keletą minučių.

Supilkite vandenį ir virkite, kol cukinij os suminkštės (apie 10 minučių).

Sumeskite raudonėlius, bazilikus, pakaitinkite kelias minutes ir sutrinkite trintuvu arba virtuviniu kombainu.

Tada į sriubą sudėkite tepamąjį sūrį, įberkite druskos ir pipirų.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
700 g Cukinijos
0,5 l Vanduo
0,5 šaukštelis Karis
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Bazilikai
50 g Lydytas sūrelis
Porcijos: 4
Sudėtingumas :