Trinta česnakinė sriuba

 (1)
Česnakinė trinta sriuba
© Vida Press
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnakų skilteles perpjaukite į kelias dalis. Kepkite svieste ant mažos ugnies kol gražiai pagels.

Bulvę smulkiai supjaustykite, dėkite į sultinį ir virkite.

Iškepus svogūnams su česnakais, supilkite juos į sultinį.

Pagadinkite druska, pipirais ir čiobreliais.

Virkite dar 20-25 minutes.

Sutrinkite maisto smulkintuvu ir įmaišykite grietinę.

Virkite dar porą minučių.

Patiekite su duonos skrebučiais, keptomis daržovėmis ar sūriu su mėlynuoju pelėsiu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Svogūnai
8 skiltelė Česnakai
1 vnt. Bulvės
200 g Grietinė
1 l Daržovių sultinys
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Čiobreliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :