Trešnių ir rabarbarų uogienė

 (2)
Už receptą dėkojame skaitytojai Audrei.
Trešnių uogienė
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Trešnėms išimkite kauliukus, rabarbarus nulupkite ir susmulkinkite.

Sudėkite į puodą, užpilkite vandens.

Užvirus suberkite cukrų, įdėkite anyžių.

Virkite ant vidurinės ugnies apie 15-20 minučių, palikite uogienę atvėsti pusvalandžiui.

Išgriebkite anyžių.

Stiklainius iškaitinkite, supilstykite karštą uogienę, gerai užsukite, palikite, kad atvėstų ir laikykite vėsioje vietoje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 kg Trešnės
0,5 kg Rabarbarai
1 vnt. Anyžiai
1 kg "Dansukker" uogienių cukrus
2 šaukštas Vanduo
Sudėtingumas :