Traškusis bulvių apkepas

 (6)
Pats šis apkepas yra maloniai traškus, o jo įdaras sultingas ir skanus.
Traškusis bulvių apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išpjaukite iš sluoksniuotosios tešlos tokio dydžio apskritą paplotį, kad juo būtų galima padengti ir formos kraštus.

Įklokite tešlos skritulį į formą.

Nuplaukite, nulupkite ir griežinėliais supjaustykite bulves.

Išplakite likusias sudedamąsias įdaro dalis, išskyrus sūrį.

Sudėkite bulvių griežinėlius ir išmaišykite.

Išdėliokite bulves ant tešlos ir užpilkite kiaušininiu įdaru.

Apibarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite 175 laipsnių orkaitės apatinėje dalyje apie 1 valandą, kol bulvės visiškai suminkštės.

Jeigu imsite virtas bulves, pyragą kepkite 30-40 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Sluoksniuota tešla
4 Bulvės
3 vnt. Kiaušiniai
1,5 vnt. Grietinėlė
1 šaukštas Garstyčios
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
50 g Fermentinis sūris
Porcijos: 8
Sudėtingumas :