Traškūs žuvies kepsneliai

Už receptą dėkojame skaitytojai Aušrai.
Traškūs žuvies kepsneliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grietinę sumaišykite su druska, pipirais ir žolelių mišiniu.

Žuvį supjaustykite pusės delno dydžio gabalėliais. Gausiai aptepkite juos grietine su prieskoniais ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

Gabalėlius apvoliokite kukurūzų miltuose.

Kepimo skardą ištepkite sviestu. Sudėkite žuvies gabalėlius ir ant kiekvieno uždėkite truputį sviesto.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Baltos žuvies filė
5 šaukštas Grietinė
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
3 žiupsnelis Provanso žolelės
7 šaukštas Kukurūzų miltai
100 g Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :