Traškūs TACO su žuvies įdaru ir gvakamole

Traškūs TACO su žuvies įdaru ir gvakamole
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Supjaustykite žuvį 3 cm kubeliais ir sudėkite į dubenį.

Įpilkite aliejaus ir įberkite prieskonių mišinio, atsargiai, bet gerai išmaišykite.

Sudėkite žuvies kubelius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 225 C temperatūroje apie 7 minutes, kol žuvis gražiai paruduos ir pasidengs traškia plutele.

Sudėkite žuvies gabaliukus ant pašildytų tortilijų, sulankstykite kaip taco ir patiekite su mangų gvakamole bei žaliosiomis salotomis.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Menkės
1 pakelis SANTA MARIA traškios vištienos prieskonių mišinys
2 šaukštas Aliejus
2 sauja Salotos
1 pakelis SANTA MARIA tortilijos
3 gabaliukas Žaliosios citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :