Traškūs svogūnų žiedai su aštriu padažu

Traškūs svogūnų žiedai su aštriu padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite iki 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius išskirstykite į žiedelius.

Dubenyje išpalkite pieną su actu ir grietine.

Kitame dubenyje gerai išmaišykite miltus, druską, pipirus ir česnako miltelius.

Svogūno žiedus apvoliokite pieno ir grietinės padaže (ištraukti naudokite šakutę), miltų mišinyje vėl grietinės ir vėl miltų.

Virkite po kelis žiedus įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Iškeptus žiedus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingus riebalus.

Padažą paruoškite sumaišius visus padažo ingredientus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Svogūnai (dideli)
1 puodelis Pienas
1 šaukštas Baltojo vyno actas
0,5 puodelis Grietinė
1 puodelis Miltai
0,5 šaukštas Druska
žiupsnelis Juodieji pipirai
1 šaukštelis Česnako milteliai
Padažui
5 šaukštas Majonezas
2 šaukštas Pomidorų padažas
0,5 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :