Traškus obuolių pyragas

 (5)
Vasariški obuoliai ir rūgščios avietės, besislepiančios po traškiu sluoksniu. Greitai pagaminama ir nuodėmingai skanu!
Traškus obuolių pyragas
© “Dansukker”
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.

Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklalizdžius, nupjaukite kotelius ir supjaustykite.

Sudėkite obuolius į pyrago kepimo formą kartu su avietėmis, pabarstykite cinamonu.

Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą kartu su cukrumi, sirupu ir grietinėle.

Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kokosų drožles ir druską.

Gautu mišiniu padenkite obuolius ir kepkite 20–25 min.

Tada palikite atvėsti.

Tiekite su grietinėle, ledais ar vaniliniu padažu.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 10
Sudėtingumas :