Traškūs moliūgų blynai

 (1)
Moliūgų blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą sutarkuokite burokine tarka.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sumaišykite su kiaušiniu, miltais, krakmolu, druska ir išspaustu česnaku.

Suberkite sūrį, išlukštentas ir paskrudintas moliūgų sėklas ir gerai išmaišykite.

Kepkite ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus (apverskite tik vieną kartą, jei daug vartysite, blynai prisigers aliejaus).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Moliūgai
3 šaukštas Miltai
1 šaukštas Krakmolas
2 vnt. Kiaušiniai
50 g Kietasis sūris
0,5 šaukštelis Druska
2 sauja Moliūgų sėklos
3 skiltelė Česnakai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :