Traškūs kiaulienos šonkauliai

 (1)
Traškūs kiaulienos šonkauliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos šonkaulius supjaustykite, nuplaukite ir nusausinkite.

Panardinkite į iš alyvuogių aliejaus, citrinų sulčių, medaus, tarkuotų citrinų žievelių, rozmarinų, druskos ir pipirų paruoštą marinatą.

Šonkaulius palikite marinuotis šaldytuve bent porą valandų.

Iš marinato išgriepkite šonkaulius, nusausinkite ir apkepkite įkaitintame aliejuje kelias minutes.

Šonkaulius išimkite ir nusausinkite.

Dubenuje sumaišykite išlydytą sviestą, bazilikus, garstyčias ir maltus džiūvėsėlius. Mišinyje apvoliokite šonkaulius ir sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos šonkauliukai
šaukštas Bazilikai
2 šaukštas Sviestas
50 g Malti džiūvėsėliai
2 šaukštelis Garstyčios
Marinatas
stiklinė Alyvuogių aliejus
2 šaukštas Citrinų sultys
žiupsnelis Tarkuota citrinos žievelė
šaukštas Rozmarinai
2 šaukštas Medus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :