Traškūs bulvių blynai su pievagrybiais

Traškus bulvinis blynas su grybais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves stambiai sutarkuokite ir užpilkite šaltu vandeniu. Palaikykite 10 minučių ir gerai nusunkite.

Porą supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

Bulves sumaišykite su porais, čiobreliais, druska ir pipirais.

Šaukštu dėkite kepti į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.

Apkepkite iš abiejų pusių, kol paskrus.

Kitoje keptuvėje svieste apkepkite smulkiai supjaustytus porus, sudėkite supjaustytus pievagrybius ir cukiniją. Apiberkite druska ir troškinkite kelias minutes. Prieš baigiant kepti įpilkite grietinėlės ir išmaišykite.

Iškeptus blynus patiekite su pievagrybių padažu.

Vietoj pievagrybių galite naudoti ir kitus grybus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Bulvės
1 vnt. Porai (baltos dalies)
1 šaukštelis Čiobreliai
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Padažui
10 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Porai
100 ml Grietinėlė
0,5 vnt. Cukinijos
Porcijos: 2
Sudėtingumas :