Traškios vištienos užkandis

Traškios vištienos užkandis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną susmulkinkite nedideliais gabalėliais.

Marinatui skirtus ingredientus sumaišykite, apšlakstykite mėsą ir palikite marinuotis apie 4 valandas.

Džiovintų jūrų dumblių lakštus sukarpykite pailgomis juostelėmis, apvyniokite kiekvieną vištienos gabalėlį ir kepkite 10–15 min., kol gražiai apskrus.

Tuomet sudėkite ant vienkartinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Galima patiekti karštą arba atvėsusią kaip užkandį su daržovėmis.

Savaitraštis „Prie kavos“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

900 g Vištienos filė
4 vnt. Džiovintų jūros dumblių lapai
Marinatas
4 šaukštas Kukurūzų krakmolas
4 šaukštas Ryžių miltai
4 šaukštas Cukrus
5 šaukštas Sojos padažas
2 vnt. Kiaušiniai
250 ml Vanduo
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
Porcijos: 5
Sudėtingumas :