Traškios morkytės, kurioms neįmanoma atsispirti

 (5)
Traškios morkytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis.

Apšlakstykite ir išmaišykite su ištirpintu sviestu.

Apiberkite česnakine druska ir išmaišykite.

Markų lazdeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu parmezano sūriu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių (kol gražiai apskrus).

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Morkos
2 šaukštas Sviestas
0,5 šaukštelis Česnakinė druska
3 šaukštas Parmezano sūris
Porcijos: 2
Sudėtingumas :