Traškios keptos daržovės su avokadų padažu

Puikus ir sotus užkandis.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruoškite padažą: visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, po truputį supilkite vandenį ir aliejų, įmaišykite kiaušinių baltymus.

Gilioje keptuvėje ant didelės ugnies labai gerai įkaitinkite aliejų, kad įmestas duonos gabaliukas apskrustų per 30 sek. Daržoves pamirkykite tešloje ir meskite į aliejų. Kepkite 2-3 min, kol apskrus.

Nusausinkite ant popierinės servetėlės ir patiekite su avokadų padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Daržovėms:
125 g Miltai
1 žiupsnelis Druska
1 šaukštas Saulėgrąžų aliejus
150 ml Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai (baltymai)
500 g Daržovės
Aliejus
Padažui:
1-2 skiltelė Česnakai
4 vnt. Pomidorai
1 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
2 vnt. Avokadai
1 šaukštelis Kalendros
Porcijos: 4
Sudėtingumas :