Traškioji pica su šonine

Pačiomis mažiausiomis pastangomis iš gatavos sluoksniuotosios tešlos išsikepsite visą skardą gardžios picos, tačiau dar gardesnė ji būtų, aišku, iš pačių pasigamintos tešlos.
Traškioji pica su šonine
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Padenkite orkaitės skardą iškočiota sluoksniuotąja tešla.

Paplotį kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.

Supjaustykite šoninę pailgais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje. Atidėkite.

Supjaustykite gabaliukais pomidorus ir česnaką, apibarstykite cukrumi, pakaitinkite aliejuje, pagardinkite druska ir pipirais.

Suberkite supjaustytus vasarinius svogūnus ir kubeliais supjaustytą moliūgą, kelias minutes patroškinkite.

Uždėkite įdarą ant apkepto papločio ir apibarstykite tarkuotu parmezanu.

Kepkite dar apie 15-25 minutes.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Sluoksniuota tešla
100 g Rūkyta kiaulienos šoninė
4 vnt. Pomidorai
300 g Moliūgai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
2 šaukštelis Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
4 skiltelė Česnakai
3 vnt. Svogūnai
2 šakelė Bazilikai
100 g Parmezano sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :