Traški žuvis pagal tradicinį anglų receptą

 (6)
Traški žuvis pagal tradicinį anglų receptą
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Anglijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Menkių filė perpjaukite per pusę į lygias dalis.

Gerai apvoliokite ryžių miltuose.

Didesniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius, kiaušinį ir stipriai gazuotą mineralinį vandenį. Tešlą gerai išplakite.

Į tešlą merkite žuvies gabaliukus, ištraukite ir dėkite virti-kepti į įkaitintą puode aliejų.

Kepkite apie 5 minutes, kol žuvies gabaliukai gražiai apskrus.

Iškeptą žuvį dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Apibarstykite druska.

Patiekite su skrudintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Menkių filė
2 puodelis Miltai
1 šaukštas Kepimo milteliai
1 šaukštelis Druska
0,5 šaukštelis Juodieji malti pipirai
1 vnt. Kiaušiniai
1 puodelis Mineralinis vanduo (stipriai gazuotas)
0,5 puodelis Ryžių miltai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :