Traški vištiena kiniškai - per 30 minučių

 (5)
Traški vištiena kiniškai
Traški vištiena kiniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
3.7333 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.

Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.

Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.

Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Patiekite su ryžiais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
1 šaukštas Sojos padažas
3 šaukštas Krakmolas
Padažui
100 g Cukrus
3 šaukštas Vanduo
1 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Ryžių actas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :