Traški vištiena kiniškai - per 30 minučių

 (6)
Traški vištiena kiniškai
Traški vištiena kiniškai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
3.6250 16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.

Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.

Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.

Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Patiekite su ryžiais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
1 šaukštas Sojos padažas
3 šaukštas Krakmolas
Padažui
100 g Cukrus
3 šaukštas Vanduo
1 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Ryžių actas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :