Traški jautiena su brokoliais

Greitai pagaminama traški jautiena su sojos padažu.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gilioje keptuvėje („wok“) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų (jo nepagailėkite). Dėkite krakmole pavoliotus jautienos gabalėlius (ne visus iš karto, per kelis kartus) ir apkepkite, kol bus labai traškūs ir tamsiai rudi. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Nupilkite aliejų (jo turi likti tik truputis), sudėkite brokolius, česnaką, imbierą ir aitriųjų pipirų dribsnius. Po minutės supilkite su cukrumi sumaišytą sojos padažą ir citrinų sultis. Pakepkite dvi minutes. Sudėkite jautieną, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir dar minutę pakaitinkite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Jautiena
300 ml Aliejus
3 šaukštas Kukurūzų krakmolas
1 vnt. Brokoliai
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Aitrieji pipirai
šaukštas Imbiero šaknis
sauja Svogūnų laiškai
5 šaukštas Sojos padažas
5 šaukštas Cukrus
3 šaukštas Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :