Tradicinis TINGINYS pagal seną receptų knygą

 (7)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
3.7500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kaimiškus sausainius sulaužykite nedideliais gabaliukais.

Grietinę išsukite su minkštu sviestu.

Suberkite kakavos miltelius ir cukrų. Gerai išsukite.

Suberkite sausainių gabaliukus ir gerai išmaišykite.

Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą.

Po kelių valandų jau galima ragauti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Kaimiški sausainiai
300 g Grietinė
120 g Sviestas
1 šaukštas Kakava
2 šaukštas Cukrus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :