Tradicinis plovas KITAIP

 (8)
Tradicinis plovas kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite aliejuje, kol apskrus kartu pjaustytais pievagrybiais.

Suberkite kartu su likusiu aliejumi keptuvėje į ketaus metalo puodą ir apibarstykite druska ir pipirais.

Morkas sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytais svogūnais ir paprikomis, kol gražiai apskrus.

Suberkite ant keptos kiaulienos ir apibarstykite druska ir pipirais.

Suberkite ant morkų ir uždėkite per pusę perpjautas česnakų galvas (nuimkite tik sausas luobeles ir nuplaukite).

Supilkite kelis kartus šaltame vandenyje perplautus ryžius.

Užpilkite vandens tiek, kad apsemtų ryžius per 2 pirštus.

Pabarstykite druska, pipirais ir smulkiai pjaustytomis kalendromis.

Puodą uždenkite ir pašaukite valandai į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Plovą sumaišykite ir patiekite su raugintais agurkais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos sprandinė
2 vnt. Morkos
2 vnt. Svogūnai
0,5 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
16 vnt. Pievagrybiai
400 g Ryžiai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 vnt. Česnakai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :