Tortas su šakočio gabaliukais ir uogomis

 (4)
© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
4.1818 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šakotį sulaužykite smulkiais gabalėliais. 2/3 šakočio sumaišykite su grietine. Gautą masę dėkite į plėvele išklotą torto formą, gerai suspauskite.

Ant viršaus suberkite uogas ir išdėliokite likusius šakočio gabalėlius.

Želę ištirpinkite karštame vandenyje, ataušinkite ir užpilkite paruoštą tortą.

Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustingtų.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Šakotis
200 g Grietinė
150 g Avietės
150 g Vyšnios
77 g Želė
400 ml Vanduo
Sudėtingumas :