Tobulo skonio morkų pyragas

Karališkas morkų pyragas
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Riešutus susmulkinti.

2. Miltus sumaišyti su muskato riešutu, cinamonu, kepimo milteliais.

3. Kiaušinius išmaišyti su cukrumi ir išplakti iki purumo.

4. Į kiaušinių masę supilti aliejų, viską išmaišyti.

5. Supilti riešutus bei miltų ir prieskonių mišinį, išmaišyti.

6. Sudėti tarkuotas morkas, vėl išmaišyti.

7. Paimti 20 cm skersmens apvalią kepimo formą, ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi, galiausiai supilti tešlą.

8. Kepti iki 180 ⁰C įkaitintoje orkaitėje 40–45 min.

9. Palaukti, kol pyragas atvės.

10. Tuo metu gardinimui skirtus produktus gerai išmaišyti mikseriu ir patepti pyrago viršų.

Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
130 g Cukrus
130 ml Aliejus
200 g Morkos
120 g Malsenos „Self-raising“ miltai
žiupsnelis Muskato riešutai
0,5 šaukštelis Cinamonas
60 g Graikiniai riešutai
Kremui
50 g Sviestas
120 g Philadelphia sūris
60 g Cukraus pudra
šlakelis Vanilės ekstraktas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :