TOBULI prancūziški pusryčiai

 (4)
Šios keptos batono ar baltos sumuštinių duonos riekelės paprastai vadinamos prancūzišku skrebučiu.
Prancūziški skrebučiai su šviežiomis figomis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su grietinėle, cukrumi ir cinamonu.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą.

Batono ar sumuštinių duonos riekes apvoliokite kiaušinių plakinyje ir dėkite kepti į sviestą. Kepkite, kol iš abiejų pusių gražiai paskrus.

Patiekiant apipilkite skystu medumi ar klevų sirupu. Patiekite su šviežiomis figomis, uogomis ar kitais vaisiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
80 ml Grietinėlė
0,5 šaukštelis Cinamonas
2 šaukštelis Cukraus pudra
6 riekelė Batonas
60 g Sviestas
Porcijos: 2
Sudėtingumas :